0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZEMLJOTRES U ABA LIGI ZA OLAKŠANJE ZVEZDAŠA: Evroliga je sve bliža! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.17 u 19:42

Markus Vilijams neće igrati u drugom meču polufinalne serije ABA lige, nakon što je dobio otkaz u ekipi Budućnosti.

Dva dana pre drugog meča u kom je Budućnosti neophodna pobeda, Podgoričani su ostali bez možda i najboljeg igrača. 

 Markus Vilijams nije više u našem timu. To je odluka koju smo doneli zajedno sa ljudima iz kluba. Pokazao je nepoštovanje prema klubu, prema dresu koji nosi, saigračima, trenerima, kako na parketu, tako i na treninzima, rekao je Ilijas Zuros, a prenose „Vijesti„.

Iako nije precizirao šta je Vilijams uradio, čini se da je u pitanju nešto što je propisno uzdrmalo tim, čim je reakcija bila tako ekspresna, i to u najnezgodnijem trenutku u sezoni.

FOTO: STARSPORT

Podsećamo, Vilijams je pre Budućnosti u dva navrata nosio dres Crvene zvezde, ali je bio suspendovan zbog korišćenja marihuane tokom prvog mandata u crveno-belom dresu, da bi tokom drugog nakon samo dva meseca dobio otkaz u decembru 2015, nakon čega nije igrao sve do početka sezone 2016/2017 i dolaska u Budućnost.

Ipak, čini se da neće dugo biti bez kluba, pošto je za njegove usluge zainteresovana ekipa Mornara, o čemu je HotSport jutros već pisao.

 

(Youtube/ABA liga j.t.d.)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter