0
Evroliga

VELIKE PROMENE: Jedan evropski gigant takođe želi Teodosića?

Objavljeno: 26.03.17 u 12:12

Barselona je sigurno najneprijatnije iznenađenje Evrolige uz Makabi iz Tel Aviva, ali u Kataloniji ne žele da se ovakva sezona ponovi, te već prave planove za sledeću.

HotSport je već pisao ko bi sve trebalo da napusti Barselonu na kraju sezone, a španski portal Encestando već licitira sa novim pojačanjima. Najveća promena trebalo bi da se dogodi na klupi Barselone, to jest da Jorgos Barcokas napusti Blaugranu, a dođe Dejvid Blat. U španskom gignatu račnunaju na to da će trofejni stručnjak napustiti Darušafaku, jer taj turski tim neće igrati u Evroligi sledeće sezone.

Takođe, pored Dejvida Blata put Barselone bi mogla i tri igrača iz Istanbula, a reč je o Skotiju Vilbekinu, Bredu Vonamejkeru i Vilu Klajburnu. Na meti španskog giganta su još Stefan Jović iz Crvene zvezde i Šejn Larkin iz Baskonije.

Ipak, najveći bum je želja Barselone da dovede ‘košarkaškog Mesija’ Miloša Teodosića. To za sada nije realno, jer Srbin ima sjajnu ponudu CSKA iz Moskve za produžetak saradnje, a spekuliše se i o odlasku u NBA. Naravno, ako nešto iskrsne, Barsa čeka spremna.

Kako god bilo, jasno je da Barselona sprema drim-tim, a razlog je jasan, da se ne ponovi sezona 2016-2017 u kojoj jedan od najvećih evropskih timova nije bio ni blizu borbe za Top 8 fazu Evrolige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter