0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TAVAMBA POLAKO ‘KUPUJE’ GROBARE: Ovo će se svideti svima koji vole crno-bele!

Objavljeno: 26.03.17 u 23:16

Nakon što su u subotu savladali Radnik iz Bijeljine sa 2:0, crno-beli se okreću borbi za titulu, u kojoj bi okosnica tima trebalo da budu dva strelca sa ovog meča, Tavamba i Leonardo.

Upravo je Tavamba za zvanični sajt kluba prokomentarisao učinak na tom meču:

– Uvek je veliko zadovoljstvo kada postignete gol. Lično sam veoma stećan da sam se upisao u listu strelaca na prošloj utakmici, ali se i iskreno nadam da će biti još golova sa moje strane do kraja prvenstva. Osećam se kao deo tima i zaista se trudim da razumem način igre svakog igrača pojedinačno, kao i da se ukopim sa njima. Ali ako bih nekoga morao da izdvojim, po tome ko mi najviše leži, onda su to Leonardo i Saša Ilić. Sa njima se najbolje slažem na terenu, rekao je Tavamba i tako zagrejao srca navijača.

FOTO: STARSPORT

Što se kvaliteta lige tiče, prvi utisak je veoma dobar:

– Mislim da je liga na dobrom nivou. Zaista radimo veoma naporno kako bismo postigli što više golova u utakmicama koje dolaze. Nadamo se da ćemo dobrim igrama uspeti da nadoknadimo tih šest bodova minusa u odnosu na prvu ekipu, što naravno nije lako. Naše je da radimo kao do sada, fokusiramo se na svaku sledeću utakmicu i pobeđujemo.

Primetna je i promena frizure…

– Dolazi lepo vreme, tu je proleće i moja nova frizura je odgovor na to. Osećam se i lepše i prijatnije sa kraćom kosom. A Leo voli da eksperimentiše, pa je sad i promenio odnosno prefarbao deo plave kose u srebrnu.

Partizan utakmicu 28. kola SLS igra 1. aprila u Nišu protiv Radničkog od 18:30h.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter