0
Ostali sportovi

REGIONALNA LIGA: Partizan poražen u Budvi

Objavljeno: 26.03.17 u 00:05

U poslednjem kolu Regionalne lige Partizan je u gostima izgubio od Budve sa 9:7 (2:2, 4:1, 2:2, 1:2).

Ovaj poraz nije imao nikakav značaj za rasplet na tabeli, s obzirom da su crno-beli u prošlom kolu, pobedom nad Mladošću, obezbedili plasman na fajnal – for u Dubrovniku, na kome će se u petak sastati sa domaćim Jugom.

Partizan, na čijoj klupi je debitovao Stefan Ćirić, je korak za Budvanima izgubio, kad je dozvolio domaćinu da od sredine druge do uvodnog minuta treće četvrtinne serijom od 3:0 stekne prednost od 7:3. U drugom poluvremenu Partizan je bio bolji rival, ali zaostatak nije uspeo da stigne.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Budva – Partizan Raiffeisen 9:7 (2:2, 4:1, 2:2, 1:2)

Bazen u Budvi. Sudije: Abramović (Crna Gora), Golijanin (Srbija). Igrač više:Budva 10(4), Partizan 8 (3). Peterci:Budva 1 (1), Partizan 2 (1).

BUDVA: Radić, Manojlović, Ćetković 1, Franeta, Mitrović 1, Dragović, Vujašević, Đurđić 1, Kovačević 1, Popović 1, Ćetković 1, Rašković, Krivokapić, Vuksanović 3 .
PARTIZAN RAIFFEISEN: Dobožanov, Lukić, F. Janković 1, Repanović, Lazić, Manojlović, Drašović 1, Andrejević, Radanović 2, Toholj, Stojanović 2, M. Janković 1, Brakočević, Kasum.[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter