9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASILI SE I GRCI: Evo šta Gate 7 kaže o zvižducima u Areni (FOTO)

Objavljeno: 26.03.17 u 12:27

Posle Delija koje su se oglasile tokom prijateljske utakmice sa Spartakom iz Moskve oko zviždanja Olimpijakosu na košarkaškoj utakmici u Areni, oglasile su se i pristalice grčkog tima.

One su na oficijalnoj fejsbuk strani okačile sliku koregorafije na kojoj je grb Crvene zvezde uz poruku da prijtaljstvo sa Delijama niko ne može da slomi.

– U poslednjih nekoliko dana, mnogi su se u Grčkoj i Srbiji bavili zvižducima koji su se čuli u Areni od pojedinaca. Voleli bismo da poručimo samo da je bratstvo Gejt 7 i Delija nesalomivo, a iz ovih situacija može da izađe samo kao jače i jače – poručili su pripadnici grupe Gate 7.

0
0

9 Komentara

  1. Samo Zvezda, ostali su nebitni. Kakav Olimpijakos, kakav Spartak. Zo su vodje navijača nametnule da imaju gdje da odu djabaka i tako to.

    0
    0
    Odgovori
  2. E moja braco,da ste vi prava braća braca koja nemaju uticaj na gazu, klub,igrace…
    Sutra bi goreo vozni park u Pireju…
    Jedan brat je mudar,a drugi je naivan.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja svog brata volm najvise na svetu , ali ga ne bih pustio nikada ni u cemu da me pobedi , sta god to donosilo ili odnosilo

    0
    0
    Odgovori
  4. Zbog braće sad je top osam pod znakom pitanja!!!Izgleda mi da u ovom slucaju samo mi inamo osecaj bratsva.Pobeda im nista nije značila mogli su sa promaše zadnji šut ili da kod sudije kažu ko je zadnji igrao loptom a ne da dozvole da Javor sudi cija je lopta.Tako bi braća uradela.

    0
    0
    Odgovori
  5. Jbg. treba razumeti male „gane, posto ni oni sami nemaju pojma za koga ‘navijaju’ (bar velika vecina..), dal’ za nekadasnju nebitnu, neuspesnu i na kraju UGASENU KKcz ili za sadasnji ‘gazdin’ kk mutant FMP2 koji ih je izrentirao da ga bodre pod ‘sluzbenim imenom’-PANTERRRA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter