0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MOŽE DA BIRA: Gledali ga Rusi, a Kangu videli iz zemlje fudbalskih miliona

Objavljeno: 26.03.17 u 10:48

Ako reprezentativac Gabona nastavi da igra u ovakvom stilu, Crvena zvezda neće imati šanse da ga zadrži na leto u timu, mada bi kasu mogla dobro da napuni.

Jasno je od samog dolaska da Gelor Kanga (26) ima ogroman potencijal i da je njegov učinak od krucijalnog značaja za Crvenu zvezdu. Sjajni vezista je blistao protiv Spartaka iz Moskve, koji je pokazao interesovanje, ali su prikazanim bili oduševljeni iz Kine. I zimus su pored Kairata iz Kazahstana na Dalekom istoku hteli reprezentativca Gabona, ali su crveno-beli odustali od prodaje.
Spominje se da šampion Srbije može da inkasira preko dva miliona evra, a ako Kanga nastavi u ovakvom stilu do kraja sezone biće ga posle teško zadržati u Beogradu.

Ipak, trener Bozović očekuje da njegov učenik sa kojim je sarađivao uspešno i u Rostovu nastavi da gura Crvenu zvezdu prema odbrani titule, a da će na kraju sezone moći da bira na koju će stranu sveta. Nema dileme da je zarada zagarantovana pored činjenice da Kanga ima paltu od 300.000 evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter