0
Fudbal

FOTO: partizan.rs

MIJATOVIĆ ZA CRNOGORSKE MEDIJE: Iznenadiće vas odgovor velikog asa na pitanje za koju bi reprezentaciju sada igrao (FOTO)

Objavljeno: 26.03.17 u 15:28

Danas je veliki dan za crnogorski fudbal, gostuje odlična Poljska u Podgorici.
Povodom toga, mnogi velikani ovdašnjeg fudbala su ‘meta’ cnogorskih novinara koji podgrevaju atmosferu za večarašnji spektakl na ‘Gradskom stadionu’.

Jedan od onih koji je govorio o crnogorskom fudbalu jeste i Peđa Mijatović, Podgoričanin koji je ponikao u Budućnosti, a uspehe beležio u Partizanu i Real Madrdiu. Nekadašnjeg centarfora su tamošnji mediji pitali za koga bi, da je aktivan fudbaler, danas igrao, a on je odgovorio:

– Crnogorac sam iz sveg srca. Kada sam igrao fudbal, Crna Gora nije bila nezavisna, pa zato i nisam mogao da nastupim u njenom dresu. Da sam rođen kasnije, sigurno bih igrao za Crnu Goru, Izjavio je Mijatović za CDM.me.

On je i podržao ‘sokolove’ pred večerašnji kvalifikacioni meč sa Poljskom za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

– Poljaci su favoriti i to ne samo pod Goricom, već u celoj grupi. Međutim, fudbal je takav da se često dešavaju iznenađenja i verujem da Crna Gora može da ga priredi. Nikada “sokolovi” nisu igrali na velikom takmičenju i to je ono što nedostaje u odlučujućim momentima. Crna Gora ima odličnog selektora, sa Tumbakovićem sam sarađivao u Partizanu. Taj čovek ume da igra na rezultat i mislim da je realno da odvede Crnu Goru u baraž, iako su na papiru Rumuni i Danci jači, zaključio je Predrag Mijatović.

FOTO: as.com
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter