0
Fudbal

KVALFIKACIJE ZA SP: Majstorije Ronalda za slatko ‘pojedeni gulaš’, Bugari pokosili ‘lale’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.17 u 23:12

U kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo igrani su mečevi u grupama A, B i H evropske zone, a najubedljivija bila je Portugalija, dok su Stari kontinent šokirali Bugari.

U ‘B’ grupi šampion Evrope Portugalija do nogu je potukla Mađarsku 3:0. Severne susede načeo je Silva golom u 32. minutu. Samo četiri minuta kasnije Ronaldo je postigao prelep gol udarcem levom nogom sa 16 metara. Tačku na ovaj meč je najbolji fudbaler planete stavio u 65. minutu evrogolom iz slobodnog udarca.

Cristiano Ronaldo Free Kick Goal HD – Portugal… by Live1Goals


All Goals & highlights – Portugal 3-0 Hungary… by mohtv Belgija je na svom terenu dočekala Grčku, a Heleni su dokazali da se ponovo vraćaju na veliku scenu – 1:1. Gosti su poveli golom Mitroglua u 46. minutu. Tacidis je isključen u 65. minutu, što je Belgija iskoristila i izjednačila preko Lukakua u 89. minutu. Grci su kasnije dobili još jedan crveni karton, ali za ‘crvene đavole’ vremena više nije bilo.


All Golas & highlights HD – Belgium 1-1 Greece… by billiemccarroll

U ‘A’ grupi se dogodio šok. Bugarska je golovima Deleva pobedila Holandiju sa 2:0, dok je Francuska lako izašla na krajs sa Lukemburgom 3:1. Za ‘galske petlove’ strelci su bili Žiru dva i Grizman jedan gol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter