0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT ANALIZA: Da li je ovo dobitna kombinacija za proboj ‘fronta’ u Gruziji na putu ka Rusiji? (ANKETA)

Objavljeno: 24.03.17 u 09:48

Fudbalska reprezentacija Srbije danas od 18 časova u Tbilisiju igra meč 5. kola kvalfikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, pobeda je moranje, ali se Gruzija ne sme potceniti.

Slobodno se može reći meč biti ili ne biti! Jeste da će Srbija u ovim kvalfikacijama za Mundijal u Rusiji najteže bitke voditi protiv Republike Irske, Velsa i Austrije, ali ako se ne dobiju oni najteži već dobijeni mečevi protiv Gruzije i Malte, odlazak u najveću zemlju sveta biće samo pusti san. Toga su svesni svi u stručnom štabu ‘orlova’, od Slavoljuba Muslina pa sve do ekonoma Danijela Dragaša i Đorđa Prerada.

Svedoci smo poslednjih desetak godina da smo najgore prolazili upravo na mečevima u kojima smo još pre sudijskog zvižduka bili pobednici. Pa smo se ‘okliznuli’ protiv Azerbejdžana, Kazahstana, Finske, Jermenije i Estonije. Da se to ne bi dogodilo bitno je da svaki momak koji danas istrči na teren stadiona Dinama u Tbilisiju da maksimum i zaboravi tu činjenicu da je naša selekcija apsolutni favorit protiv Gruzije. Jer bi nas ‘kiks’ mnogo koštao, možda čak i odlaska u Rusiju, a to bi samim tim bio propast za naš fudbal koji već sedam godina nije igrao na velikom takmičenju.

Kada je reč o timu Slavoljub Muslin je istakao da zna startnih 11, nije otkrio imena, ali je sigurno bio u dilemi, jer u našem timu ima dosta igrača koji nisu baš standardni u svojim timovima. Ipak, očekuje se da na golu bude Vladimir Stojković, u odbrani Branislav Ivanović, Stefan Mitrović i Nikola Maksimović, po boku u defanzivi Antonio Rukavina i Aleksandar Kolarov, na sredini terenea Luka Milivojević i Nemanja Matić, po krilima Dušan Tadić i Filip Kostić i u napadu Aleksandar Mitrović.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]GRUZIJA – SRBIJA

STADION Dinama u Tbilisiju. Početak u 18.00 (RTS 1).Kapacitet: 54.500 mesta. Sudija: Feliks Cvajer (Nemačka).

GRUZIJA: Lorija – Kakabadze, Kverkvelija, Kašija, Navalovski – Gvilija, Daušvili – Čanturija, Kazaišvili, Okriašvili – Kvilitaja.
SRBIJA: Stojković – Ivanović, Maksimović, S. Mitrović – Rukavina, Matić, Milivojević, Kolarov – Tadić, Kostić – A. Mitrović.[/stextbox]

 

Da li izabranici Slavoljuba Muslina mogu do trijumfa u Tbilisiju?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter