3
Košarka

SELEKTOR ‘PRETI’: Najveći rival Srbije na Eurobasketu sa devet NBA zvezda?! (FOTO)

Objavljeno: 23.03.17 u 22:06

Ukoliko se ovo desi, ‘furija’ će biti prvi favorit za šampiona Evrope.
Španija se ne nalazi u grupi sa našom reprezentacijom, ali je veliki konkurent u borbi za neko od odličja.

Selektor te reprezentacije, Serđo Skariolo, je danas izjavio da svi španski NBA igrači žele da nastupe ovog leta na Evropskom prvenstvu. Španija će ove godine braniti evropski tron, i ako svi budu spremni, u nikada jačem sastavu.

– Pau mi je rekao da dolazi. Svi oni žele da vide kako će završiti sezonu. To što oni žele da dođu i što se raspituju kakav je plan, samo je prvi korak, ali moramo videti kako će stvari stajati na kraju sezone. Značajan uticaj na njihov fizički status imaće plej-of. Međutim, predispozicija svih igrača je veoma dobra, otpočeo je Skariolo.

Ukoliko svi igrači iz NBA budu želeli da se odazovu pozicu selektora, nastaće jedan problem za Skaiola. Svaki tim može najviše imati jednog naturalizovanog igrača, tako da će selektor morati da se odluči za Serža Ibaku ili Nikolu Mirotića.

– Ibaka i Mirotić su potvrdili da su dostupni. Situacija se razlikuje kod svakog igrača i postoje određene okolnosti, ali dobro je što mogu da računam na sve, dodao je selektor ‘furije’.

Ova država u NBA trenutno ima desetoricu igrača, a među njima su braća Huanko i Vili Ernangomez, Pau i Mark Gasol, Nikola Mirotić, Riki Rubio, Serhio Rodrrigez, Hose Kalderon, Aleks Abrrines i Serž Ibaka.

0
0

3 Komentara

  1. Neznam sta je s Bogdanovicem i Bjelicom. S njima,Teom,Jokicem i Jovicem nemaju sta da teaze u medjusobnom duelu,jer mladji smo u prosjeku za 3 god. Svim srcem uz vas a ne uz one papagaje u fudbalu,uz izvinjenje pojedinim fudbalerima

    0
    0
    Odgovori
  2. Paa ?? KOSARKA JE TIMSKI SPORT I POBEDJUJE UVEK TIM A NE POJEDINCI… NAS TIM IMA HARIZMU DUSI IGRACI IGRAJU ZAJEDNO U SIMBIJOZII, STO JR NAJBITNIJE ZA POBEDUU ☺ SRBIJAA SAMO JAKOO

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter