0
Extreme

RAFTING NA TARI: Sve možete u životu da propustite, ali ovo ne smete!

Objavljeno: 23.03.17 u 09:48

Poslednjih godina svedoci smo da rafting postaje sve popularniji, što kao profesionalni sport, tako i kao rekreativni vid turizma u našem regionu. Idealna kombinacija adrenalina na rafting spustu i odmora u prirodi je izgleda dobitna kombinacija za sve koji zele da se odmore i opuste uz kratku adrenalinsku avanturu u prirodi.

Jedna od najatraktivnijih destinacija za rafting u Evropi, a definitivno najatraktivnija u regionu je rafting na reci Tari. Delom prirodna granica Republike Srpske – BiH i Crne Gore, reka Tara je savršeno očuvani biser netaknute prirode, sjajna za rafting na besprekorno čistoj vodi. Svake sezone Taru posećuje sve veci broj sportista i turista koji uživaju u njenoj lepoti i čistoći. Reka Tara je ocenjena od 3 do 5 na rafting skali, tako da, izuzev u ranim prolećnim vodostajima, rafting na Tari nije prevše zahtevan i, kako ističu u Rafting centru Drina-Tara – za rafting Tarom prethodno rafting iskustvo nije neophodno.

Svedoci smo kako se se ovih dana u tom Rafting centu užurbano pripremaju za novu rafting sezonu. Oni nam objašnjavaju da je rafting iz godine u godinu sve popularniji sport i da, pored radoznalinh turista kojih je svake godine sve više, na rafting na Tari dolazi sve više registrovanih rafting klubova iz Srbije i regiona, koji se raftingom počinju baviti profesionalno.

Svakako, naša preporuka za proleće ili leto 2017. je da posetite reku Taru i probate rafting na Tari i uživate u ovoj nesvakidašnei lepoj reci i prirodi oko nje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter