0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BORIS SAVOVIĆ: Zvezda kažnjava svaki trenutak ‘praznog hoda’, u ‘Morači’ moramo nametnuti naš ritam!

Objavljeno: 23.03.17 u 19:12

Centar Budućnosti smatra da njegov tim ima snage da izjednači rezultat u polufinalnoj seriji protiv crveno-belih, ali da bi do toga došli moraju da budu daleko skoncentrisaniji nego u prethodna dva meča.

Crvena zvezda je u prvom meču u hali „Aleksandar Nikolić“, prilično lako izašla na kraj sa ekipom podgoričke Budućnosti (82:67), a košarkaš šampiona Crne Gore, Boris Savović, zna šta njegova ekipa treba da uradi ukoliko želi da ovu seriju vrati u Beograd.

-Iza nas je teška utakmica koju je Zvezda odigrala odlično svih 40 minuta i zasluženo slavila. Mi u revanšu moramo da odigramo agresivnije u odbrani, moramo biti skoncentrisaiji i ne ostavljati prazne minute u igri . Ekipe kao što je Zvezda iskoriste svaki trenutak praznog hoda. U Podgorici moramo da nametnemo naš ritam i odigramo čvrstu utakmicu.- rekao je Savović.

On ističe da u utorak očekuje punu „Moraču“ i sjajnu atmosferu koja je uvek motiv više za njega i saigrače.

-Očekujem prepunu Moraču i sigurno da će to za nas da bude još jedan motiv više. Svaka utakmica ima svoju draž, a posebno ove utakmice u plej-ofu za koje smo se svi spremali tokom cijele godine,- kaže centar Budućnosti.

Utakmica između Budućnosti i Crvene zvezde na programu je 28. marta sa početkom od 20h.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter