1
Domaći fudbal

BEZ GROBARA U SUBOTU: Evo zašto je Partizan zatvorio kapije svog stadiona (FOTO)

Objavljeno: 23.03.17 u 17:40

U Beogradu će u subotu biti odigrane dve prijateljske fudbalske utakmice na naša dva najveća stadiona, ali će jedan biti otvoren, a drugi zatvoren za javnost.

Kao što je poznato još od ranije, u subotu, 25. marta, od 18 časova Crvenoj zvezdi gost će biti moskovski Spartak, čime će biti uzvraćena poseta crveno-belog ‘bratskog kluba’ iz Rusije. Za tu priliku najavljen je dolazak skoro 10.000 navijača iz Moskve, što je čelnike Partizana nateralo da zatvore svoje kapije stadiona.

Naime, Partizan će istog dana, od 14 sati, dočekati Radnik iz Bijeljine, ali bez prisustva publike i uz direktan prenos na klupskoj televiziji ‘TV Partizan’ putem ‘jutjub’ kanala’.

Ono što nisu saopštili iz Humske, jesu na ‘Fejsbuk’ profilu kluba iz Republike Srpske, koji su se ovom meču sa crno-belima itekako obradovali. Tako bi trebalo da se izbegnu mogući sukobi na ulicama Beograda.

– Sjajne vijesti za sve naše navijače!

Prijateljski okršaj sa Fudbalski klub Partizan, koji se igra u subotu na Partizanovom stadionu sa početkom u 14 časova, biće emitovan u direktnom prenosu na Partizan TV, na YouTube kanalu beogradskog kluba.

FK Radnik Bijeljina se ovim putem zahvaljuje crno-belima u ime kluba, ali i svih naših navijača na obezbjeđenom TV prenosu.

PS. Domaćin ove utakmice odlučio je da se utakmica igra bez prisustva publike iz bezbjedonosnih razloga zbog prijateljskog susreta Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve koja se igra istog dana u Beogradu – navodi se na Fejsbuk stranici Radnika iz Bijeljine.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter