0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENER VOJVODINE BESAN: Krajnje je vreme da se pojedinci trgnu!

Objavljeno: 21.03.17 u 09:28

Poslednje dve utakmice na „Karađorđu“ donele su veliko razočaranje navijačima novosadskog Superligaša, ali i njihovom treneru, Draganu Ivanoviću, koji je vrlo nezadovoljan odnosom pojedinih igrača prema igri.

Nakon šokantno poraza od Crvene zvezde, gde su na svom terenu u drugom poluvremenu ispustili vođstvo od 2:0, usledio je i hladan tuš na meču sa lučanskom Mladošću (0:1)  koja je takođe iz Novog Sada kući ponela tri boda. Iako su iz redova Vojvodine pred duel sa Zvezdom najavljivali i napada na titulu sada je jasno da je to praktično nemoguća misija.

Oscilacije u igri veoma su naljutile šefa stručnog štaba „Lala“, Dradana Ivanovića, koji kritikuje stav prema igri nekolicine njegovih igrača.

– Jasno je da moramo nešto da preduzmemo. Kada se sve sabere, poraz od Mladosti nije tragedija jer i dalje imamo 14 bodova razlike u odnosu na četvrtoplasiranog. Međutim, problem je što je krajnje vreme da se pojedini igrači trgnu. Način na koji oni nose dres Vojvodine nije u skladu sa svetlom tradicijom kluba. Nekolicina je imala nedopustivo slab odnos prema igri -, izjavio je Ivanović.

Iako nije spominjao imena, izmene koje je izvršio na poluvremenu meča sa Lučancima nagovestili na račun kojih igrača su upućene ove kritike.Nakon 45 minuta šef stučnog štaba Vojvodine je iz igre izvukao Dejana Melega i Nikolu Trujića, što je više nego jasan znak da njihovom igrom nije bio zadovoljan.

Razlog za to je isključivo slaba igra. Po tome se jasno videlo čime sam nezadovoljan. Problem je u odnosu prema igri i odsustvu borbenosti. Takođe, pojedini igrači su malo trčali i lako gubili loptu, što na domaćem terenu jednostavno ne može da se dešava – izjavio je Ivanović.

Trener Novosađana takođe je kritikovao i nesmotren potez svog odbranbenog fudbalera, Marija Maslaća, koji je sredinom prvog poluvremena isključen iu igre.

Nesmotren potez i to bez ikakve potrebe, jer protivnički igrač nije bio blizu našeg gola. Možda je sprečena kontra, ali… Neki igrači su delovali inferiorno na terenu. Ipak, i sa igračem manje drugo poluvreme smo dobro odigrali i kreirali nekoliko prilika, ali bez završnice – zaključio je Ivanović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter