0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIŠTA JOŠ NIJE GOTOVO: Javio se Dule i dao uslove Bosni i Hercegovini (FOTO)

Objavljeno: 21.03.17 u 17:01

Ipak do četvrtka može dosta toga da se promeni.
Za prekosutra je zakazan sastanak Košarkaškog saveza BiH na kojem će biti predloženo da na klupu sedne Duško Vujošević.

U konkurenciji od nekoliko vrsnih stručnjaka, ‘ljiljani’ su odabrali bivšeg trenera Partizana ali tu nije sve gotovo. Iako je rekao da ima dobrru volju da sedne na klupu BiH, Vujošević je ipak postavio nekoliko uslova tamošnjim čelnicima.

– Ne, nije istina da sam novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali je istina da smo u kontaktu i nije isključeno da to postanem. Želim li da sedim na klupi BiH? Pod određenim uslovima, da. Ne mogu samo da sednem na klupu. Moraju da se utvrde neke stvari, mora da se reši logistika, pa tek onda možemo da radimo. Potvrđujem, u pregovorima smo i postoje realne šanse da postanem selektor, ali još ništa nije potvrđeno i ne treba nigde žuriti – dodao je Vujošević, istakavši na kraju da je Bosna uvek imala košarkaške talente. Glavne zvezde reprezentacije su Mirza Teletović i Jusuf Nurkić, ali postoji dosta kvalitetnih igrača, pa na kraju krajeva, tu su kadeti koji su bili prvaci Evrope i tu ima sjajnih momaka. Bosna je oduvek bila zemlja košarkaških talenata, kazao je trener Limoža za ‘SportSport.ba’.

Do kraja nedelje će biti poznato ko će biti novi selektor Bosne i Hercegovine, svakako, najveće šanse ima Vujošević.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter