0
AdmiralBet ABA Liga

LUKA BABIĆ PRED PARTIZAN: Uvek je uživanje igrati pred Grobarima, idemo po drugu pobedu!

Objavljeno: 21.03.17 u 12:20

Košarkaš Cedevite Luka Babić smatra da će u drugom meču polifinalne serije, njegovoj ekipi biti neuporedivo teže nego što je to bio slučaj u prvom meču.

Bek zagrepčana izjevio je da će njegova ekipa u Pioniru morati da igra pametno, da ne reaguje na provokacije i da čeka svoju priliku.

-Uvek je gušt igrati u Pioniru pred Partizanovim navijačima. Znamo šta nas čeka. Ono što je najvažnije u takvim utakmicama je ostati miran, ne reagovati na provokacije, biti što pametniji, čekati svoju priliku i to iskoristiti što je bolje moguće. Utakmica neće biti završena na početku, nego treba čekati svoju priliku i iskoristiti je na najbolji mogući način. -rekao je Babić za sajt Jadranske lige.

Babić je rekao da je Cedevita u prvom meču osećala pritisak jer je na domaćem terenu bila favorit.

-Mislim da je to dosta dobro izgledalo. Treba da se što bolje pripremimo za sledeću utakmicu i idemo po pobedu“, rekao je košarkaš Cedevite.

Jedna od stvari koja je obeležila prvi meč polufinala je puna zagrebačka dvorana Doma sportova.

-Sigurno da je veći gušt igrati kad je puna dvorana. Nismo možda navikli da igramo u takvoj atmosferi, ali sigurno da je bilo puno lakše. Navijači su nam bili vetar u ledja. I kad nije išlo dobro u drugom poluvremenu i kad je bilo dobro u prvom poluvremenu, uvek su nas držali i podržavali da igramo što bolje-, naveo je Babić.

Druga utakmica polufinala između Partizana i Cedevite na programu je u subotu 25. marta u hali „Aleksandar Nikolić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter