0
Fudbal

BURA U ENGLESKOJ: Policija na nogama – Pretnje smrću jednom od najboljih fudbalera, zbog banalnog razloga (FOTO)

Objavljeno: 21.03.17 u 12:39

Strasti u Lesteru se ne smiruju.
Navijači ‘lisica’ su u prošlosezonskom heroju, sada videli krivca.

Kako se navodi u tamošnjim medijima, navijači Lestera optužuju da je glavni razlog zbog kojeg je Klaudio Ranijeri napustio njihov grad – Džejmi Vardi.

Zbog toga, napadač se sve češće nalazi na meti razjarenih zaljubljenika u ovaj klub kojima nije svejedno što se Lester bori za opstanak nakon šampionske titule iz prošle sezone.

– Jednom kad informacija izađe u medije, ljudi se odmah uključe i odjednom mi je “inboks” zatrpan pretnjama smrću. Mislim da me navijači baš i ne vole. Puno je lažnih optužbi na naš račun, a mi ne možemo ništa da uradimo po tom pitanju, kazao je Vardi za medije na ‘ostrvu’.

U ceo slučaj je morala da se uključi i tamošnja policija koja je reagovala na pretnje smrću koje su dobili Vardi i njegova supruga nakon jednog od incidenata kada je navijač pokušao da izgura sa puta lepšu polovinu napadača tokom vožnje.

Da li je i kako Džejmi Vardi mogao da bude razlog otkaza Klaudija Ranijerija, to samo njih dvojica znaju, alo očito je da je napadač prošao put od zlata do blata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter