0
Fudbal

ZVANIČNO: Srbija dobila veliko pojačanje u borbi za Svetsko prvenstvo! (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.17 u 13:50

Napadač PAOK-a, Aleksandar Prijović, dobio je dozvou FIFA da u budućnosti nosi dres „orlova“.

Potvrda ove informacine došla je od samog selektrora Slajuba Muslina tokom konferencije za medije u Staroj Pazovi, pa će stameni napadač moći da bude u konkurenciji za tim već od naredne utakmice reprezentacije.

Prethodnih dana dosta se govorilo o mogućnosti da Prijović zaigra za Srbiju, pokazana je velika želja kako od strane igrača tako i od saveza da do toga dođe i na kraju je sve pozitivno razrešeno za obe strane.

Dvadesetšestogodišnji Prijović rođen je u Švajcarskoj, u Sent Galenu, a prošao je mlađe kategorije reprezentacije Srbije, da bi kasnije zagrao za mladu reprezentaciju zemlje u kojoj je rođen. Trenutno se oporavlja od preloma ključne kosti, koji ga je odvojio od terena, u trenucima kada je ušao sjajan ritam u ekipi solunskog PAOK-a, za koji je postigao sedam pogodaka na 10 odigranih utakmica.

Pre toga sa velikim uspehom je nastupao i za varšavsku Legiju i bio je jedan od najzaslužnijih što je poljski klub uspeo da osvoji treće mesto u grupnoj fazi Lige šampiona i „prezimi“ u Evropi.

 

Izvor:Youtube/Solo goles

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter