0
Ostali sportovi

DO SADA NEZAPAMĆEN INCIDENT: Navijači Olimpijakosa vinovnici tuče koja će ući u istoriju sporta (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.17 u 20:20

Tuče među navijačima su, nažalost, uobičajena pojava na sportskim manifestacijama širom sveta, ali je do skoro bilo nezamislivo da navijači napadnu sportistu protivničke ekipe. Ipak, i to se dogodilo u Grčkoj.

No, nije sam napad po sebi to što ga čini neuobičajenim, jer, iako nezamislivo, i ranije se dešavalo da navijači pokušaju da se fizički obračunaju sa igračem omraženog tima.

Ono što ga izdvaja od ostalih jeste to što je u pitanju napad navijača Olimpijakosa na članove e-sport tima Panatinaikosa!

Igrači „League of legends“, popularnog LOL-a, učestvovali su na turniru u Larisi, u kom je na talonu bio plasman u grčku LOL ligu, LGC.

Među učesnicima bio je i Panatinaikos, koji od skoro ima predstavnika i u ovom sportu, a čiji članovi, jasno, nastupaju u dresovima ovog grčkog tima.

Navijače Olimpijakosa je to iznerviralo, pa su uleteli u prostor gde se održavao turnir, napali igrače u dresu rivalskog tima, a najdeblji kraj izvukao je vlasnik e-sports tima Panatinaikosa, koji je zaradio povrede glave.

Nakon ovoga više nema sumnje – ni e-sport više nije fizički siguran…

A ako vas zanima kako izgleda jedan LOL turnir, možete pogledati ovde:

(Youtube/EpicSkillshot – LoL VOD Library)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter