1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RUSI DOLAZE: Zvezda protiv Spartaka iz Moskve veoma oslabljena

Objavljeno: 20.03.17 u 10:35

Četiri igrača imaju obaveze za selekcije Srbije, a Gelor Kanga ide u domovinu gde će nastupati za Gabon.

Zna se da pred svaku reprezentativnu pauzu prema tradiciji, ali i zaslugama trener Crvene zvezde „nagrađuje“ ekipu sa mini odmorom od tri dana. Posle pobede nad Čukaričkim svako je otišao na svoju stranu, a novo okupljanje je zakazano za četvrtak pre podne, kada kreće uigravanje za bratski meč sa Spartakom iz Moskve.

Prema protokolu Rusi dolaze čarter letom u petak, imaće trening i posle utakmice koja se igra u subotu od 18.00 časova. Rusi u Beograd neće doći u kompletnom sastavu zbog obaveza reprezentativaca, a domaćin je bez pet igrača Filipa Manojlovića, Srđana Plavšića, Luke Adžića, Uroša Račića (selekcije Srbije), dok Gelor Kanga nastupa za Gabon.

0
0

1 Komentara

  1. Da, Zvezda će biti oslabljena ali najviše će joj nedostajati izvanredni Kanga, vezista od nerva, dribler „par ekselans“, opasni strelac čak 2 gola, od čega 1 u prvenstvu.. Naročito su opasni njegovi udarci na gol koji spadaju u sferu LPA (laka protivavionska artiljerija), jer svaki mu udarac ide nebu pod oblake. Ako neko pogleda snimak utakmice Čukarički – Zvezda videće koliko je grešio i loše igrao a kada smo svojevremeno čitali njegovu romansiranu biografiju ispadalo je da samo što ne jede malu decu na terenu, kad ono ćorak! On je navodno ofanzivni vezista a samo protiv Partizana je bezbroj alibi lopti vratio u svoj šesnaesterac. Ko bude vidio da on napravi dribling na utakmici trebao bi da dobije nagradu. Da nije možda neko vidio njegov solo prodor prema golu protivnika?! Zašto je zamenjen na utakmici protiv Čukaričkog i na svim utakmicama unatrag?! Verovatno zato što su zadovoljni njegovim brljotinama na terenu. Samo to neće javno da kažu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter