2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVCI, VEŽITE SE: Iliev otkrio nešto što će vas naterati da jedva dočekate kvalifikacije za evrokupove (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.17 u 23:43

Igra Partizana dobrim delom zavisi od dua Uroš Đurđević – Leonardo, i nema sumnje da bi odlazak jednog od njih poremetio, a drugog poprilično unazadio igru kluba iz Humske. Srećom po navijače, do toga neće doći, bar ako je suditi po izjavi Ivice Ilieva, sportskog direktora Partizana.

U intervjuu koji je dao za Novosti, Iliev je otkrio šta očekuje pred početak naredne sezone:

– Verujem da će se ova ekipa koju sada imamo na okupu pojaviti i na početku priprema. Naše učešće u Evropi počinje u momentu kada se tek otvara letnji prelazni rok i logično je očekivati da u ovom sastavu izađemo na međunarodnu scenu, samim tim je jasan odgovor na pitanje da li očekujem Leonarda i Đurđevića u timu Partizana na startu kvalifikacija.

(Youtube/SportBV SBV)

Iako je bilo dosta priče o odlasku ova dva fudbalera, Iliev je pojasnio situaciju na način koji navijačima ne bi trebalo da predstavlja brigu:

– Oni su imali jesen sa partijama na gotovo istom ovom nivou, tada su se takođe provlačile priče o tome da će otići i Leonardo i Đurđević, pa su obojica ostali. Smatram da je u ovom trenutku najbolje da ih pustimo da rade ono što najbolje znaju, a za priče o potencijalnim odlascima će biti vremena, istakao je sportski direktor crno-belih.

Partizan je tri kola pre kraja preliminarnog dela Superlige Srbije na drugoj poziciji, sa šest bodova manje od Crvene zvezde, a sedam više u odnosu na Vojvodinu, pa će pobedom u narednom kolu obezbediti drugo mesto pred početak plej-ofa.

 

(Youtube/Young Talents YT)

0
0

2 Komentara

  1. svašta i ništa u izjavi gospodina ilijeva je rečeno, znači može biti ali i ne mora biti…
    jedno je sigurno obojica napadača su na izlaznim vratima tako da tu izjavu ne treba uzimti za osbiljno.
    mnogo puta je rečeno da neće biti ništa na štetu partizana a upravo nilo obrnuto, tako da ja lično toj upravi ne vjerujem ama baš ništa…
    živi bili pa vidjeli…
    sportski pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  2. To je svakako lepa vest ali bice veoma tesko sinhonizvati odlaske i dolaske i stvoriti respektibilan tim za prvenstvo i ev..za Evropu. Zato je vec sada potreno otvoriti cetvore oci i pratiti sve meceve Superlige i potencjjalne kandidate za popunu ekipe. Ozbiljni kandidati za odlazak su oba Brazilca,a potom Mihajlovic, Stevanovic, Djurdjevic, Jevtovic, N.Miletic i gollman Kljajic. Uz sigurni odlazak Milenkovica,ispadaa da cak devetorica momaka iz prve postave imaju velike sanse da kazu Cao Partizanu u potrazi za srecom! Zadatak Ike Ilijeva ce biti vrlo nezahvalan da nadje igrace koji ce uspesno zameniti sadasnje momke ne samo po broju vec prevashodno po kvalitetu. Ne bih ovde pominjao neka imena koja se namecu kao ideje jer ima nekih koji love svaku rec da bi vec dva meseca pre kraja prvenstva pustili dimove o „interesovanju“ za neke igrace kako bi konkurenciji dali do znanja da su vec bezecovani. Ilijev vec sada mora da pojaca rad, organizuje ako treba i dodatne skaute i obavi sve pripreme za ovaj vrlo delikatan posao.Najbolje bi bilo kad bi se ceo ovaj tim sacuvao,makar sire jezgro tima,ako nista drugo a ono do kraja godine. U svakom slucaju, zelim Iki mnogo srece i da nam pronadje novog Evija i novog Lea,dvojicu odlicnih ali i mladih centarhalfova ,ubojitu kopiju Djuke….
    Nadam se da ce Partizan umeti da odgovori ovom stvarno vraski teskom zadatku rekonstrukcije tima u vrlo suzenom vremenu. Srecno Iko,majstore!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter