1
Evroliga

MANJI SPEKTAKL ALI BITNIJA JE POBEDA: Zvezdaši će ove vesti dočekati sa velikim olakšanjem

Objavljeno: 20.03.17 u 22:50

Vasilsi Bili Spanulis, legendarni plejmejker Olimpijakosa i evropske košarke, po svemu sudeći neće pomoći svojoj ekipi u meču sa Crvenom zvezdom, u okviru 27. kola Evrolige.

Zvezda u sredu od 19 časova igra jedan od najvažnijih mečeva ove sezone, protiv Olimpijakosa u „Kombank“ areni, ali će tim iz Grčke izgleda u Beogradu biti lišen pomoći jednog od najboljih košarkaša.

Naime, Vasilis Spanulis je, prema pisanju medija iz Grčke, propustio današnji trening, i veliko je pitanje da li će doći u Beograd, pošto je u pitanju virus koji ga je prikovao za krevet.

Pogotovo je teško poverovati da bi trener Sferopulos rizikovao, ako se uzme u obzir to da Olimpijakos očekuje veoma važan duel protiv Reala iz Madrida u Pireju.

Košarkaši Olimpijakosa u Beograd stižu sutra u popodnevnim časovima, neće imati trening veče pred utakmicu, a nama ostaje da sačekamo i vidimo da li će među njima biti i jednog od najboljih plejmejkera koje je Evropa imala priliku da gleda.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter