0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KOMŠIJE JOŠ VAGAJU: Evo ko su konkurenti Vujoševiću za klupu reprezentacije BiH

Objavljeno: 20.03.17 u 15:20

Tokom prethodnih nedelja imali smo dosta obrta i različitih informacija od strane KS BiH na ovu temu, ali nakon najnovije izjave koja je stigla iz njihovog sedišta situacije je sada dosta jasnija.

Do skora je predsednik KS BiH, Aleksandar Furulija, kao glavnog kandidata za klupu „zmajeva“ izdvajao Svetislava Pešića ali od toga neće biti ništa, zbog zdravstvenog stanja proslavljenog trenera.

Sa liste kandidata za potencijalnog selektora takođe su otpali i Jure Zdovc i Nenad Marković, ali se na njoj sada našao jedan drugi slovenačkki stučnjak, Aleš Pipan.

-U igri su ostali još trener Igokee Dragan Bajić i Adi Bećiragić, koji radi u Turskoj. Ovim imenima dodali smo još dva stručnjaka sa respektabilnim biografijama – Duška Vujoševića i Aleša Pipana. Direktor reprezentacije Siniša Kovačević dobio je zadatak da narednih dana razgovara sa svima i u četvrtak na sednici UO KS BiH možemo odlučiti ko će u narednom periodu voditi najbolji tim BiH.- izjavio je Furulija za „Euro Blic“

Situacije oko novog selektora naših komšija se poslednje vreme često menjala, ali uskoro bi trebali da saznamo i njihov konačan izbor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter