0
Evropske lige

SKANDAL U CENTRU EVROPE: Pogledajte autogol srpskog fudbalera zbog kojeg je i policija upala na stadion! (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.17 u 11:50

Utakmica između Kortrajka i Muskrona (0:2) izazvala je u Belgiji velilike polemike, jer su nakon iste stigle žestoke optužbe o nameštanju.

Muskron je došao na ovo gostovanje sa imperativom rezultata, budući da se nalaze u grčevitoj borbi za opstanak a do pobede nad Kortrajkom, koji je bezbrižan u sredini tabele, došli su lakše nego što se mnogo očekivali.

Nakon ovog meča poslednjeplasirani Vesterlo podigao je veliku buku oko ove utakmice, smatrajući da je reč o nameštaljci. Njihove sumnje dodatno je pogrejao i nestpretan autogol srpskog fudbalera Vladimira Kovačevića, koji pak tvrdi na nema govora o ikakvoj nameri da zatrese sopstvenu mrežu.

Bilo kako bilo policija je nekoliko dana nakon ovog meča posetila stadion Kortrajka sa ciljem da ispitaju situaciju oko spornog meča, ali iz kluba tvrde da je reč samo o neformalnim razgovorima te da nema nikakvog govora o nameštanju. U priloženom videu pogledajte sporan autogol oko kojeg se podigla prašina.

 

Izvor:Youtube/Football Score

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter