0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEVEROVATNO, ITALIJANI JAVLJAJU: Bivši ‘plej’ Partizana Zvezdi u ‘minut do 12’ olakšao posao i uzdrmao Budućnost? (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.17 u 15:08

Crnogorski tim će izvesno biti primoran da proda igrača pred najbitnije mečeve u sezoni.
Jer ako to ne učini sada, italijanska Juvekazerta bi mogla da odustane od Nemanje Gordića i rešenje pronađe negde drugde.

Šokovi koji su uzdrmali Kazertu, prenose se i na Balkan. Odlaskom Edgara Sose u libanski Al Rijadi, Italijani su primorani da ekspresno popune rupu na poziciji organizatora igre. Odlučili su se za nekadašnjeg igrača Partizana, ali ne mogu da čekaju da se na Balkanu završi polufinalna serija.

Priču još čudnijom čini odlazak Sose, odnosno beg iz Italije. On je u Liban otišao zbog dugoročnih zaostataka u isplaćivanju zarade Kazerte, kao i loših uslovima u stanu gde je živeo. Kap koja je prelila čašu jeste aneks ugovora kojim je trebalo da se Amerikanac obaveže na opraštanje dugova zarad čistih papira.

Odluka je na Podgoričanima.

FOTO:STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter