0
Domaći fudbal

MIČEL DONALD: Neće biti lako na Brdu, Lalatović nas dobro poznaje!

Objavljeno: 17.03.17 u 20:58

Crvena zvezda u nedelju gostuje Čukaričkom na Banovom Brdu (15 časova), a Holanđanin Mičel Donald veruje u novu pobedu svog tima, iako kaže da je protivnik veoma kvalitetna ekipa.

–  Za nas je svaka utakmica podjednako važna, pred sebe smo na startu sezone postavili najviše ciljeve i svesni smo da moramo naporno da radimo kako bismo ih ostvarili. Zadovoljan sam kako ekipa izgleda na terenu od starta sezone, dobro se razumemo i svi smo maksimalno fokusirani na pobedu protiv koga god da igramo. Tako će biti i u nedelju, idemo na Banovo Brdo po nova tri boda. Ekipa Čukaričkog je u dobroj formi, uspešno su otvorili sezonu i sigurno nam neće biti lako, ali mi moramo da pokažemo zašto smo ovoliko dugo prvi na tabeli – istakao je Mičel Donald za klupski sajt.

Čukarički ovog proleća beleži sjajne rezultate, ne zna za poraz, a po Mičelu Donaldu to je dobra najava za derbi kola Superlige Srbije.

– Očekujem veoma tešku utakmicu, trener Čukaričkog Lalatović jako dobro poznaje Crvenu zvezdu. Iz onog što sam čuo o njemu vidim da zaista ume da motiviše igrača pred meč, održava odličnu atmosferu, a to se odražava i na igru. Svesni smo da ćemo imati pred sobom protivnika koji silno želi da nam uzme bodove, ali takve su gotovo sve ekipe koje igraju protiv Zvezde. Znamo da imamo kvalitet i da ukoliko damo svoj maksimum ne treba da brinemo za krajnji ishod.

Holanđanin je protiv Brđana odigrao tri utakmice i sve tri je pobedio. Nada se da će tako biti i u nedelju.

– Imao sam prilike tri puta da igram protiv Čukaričkog i sva tri puta smo trijumfovali. Utakmice sa ekipom sa Banovog Brda pamtim po tome što su uvek uzbudljive, sa dosta golova. Naravno da je svima prva asocijacija ubedljiva pobeda od 7:2 koju smo zabeležili u decembru 2015. godine. To je bio moj prvi susret sa Čukaričkim, počeo sam u velikom stilu i nadam se da ću u nedelju, uz pomoć saigrača, nastaviti dobru seriju protiv ove ekipe – poručio je Donald.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter