3
Evroliga

ITALIJANI PIŠU: U Milanu besni, Delije pljačkale prodavnice i pravile nerede (FOTO)

Objavljeno: 17.03.17 u 00:43

Italijanski mediji nisu preterano impresionirani dolaskom navijača Zvezde u Milano.
Crvena zvezda je slavila protiv Armanija u gostima, a sve je to sa lica mesta ispratilo dosta navijača beogradskog tima.

OKUPACIJA MILANA: Nezapamćena atmosfera Delija u avionu, pesma ponela čak i jednu gospođu (VIDEO)

Italijani i nemaju lepe uspoemene vezano za srpske navijače, pogotovo Delije, tako da ovakva pisanja tamošnjih medija nisu bila neočekivana. Italijani su mahom okrivili navijače crveno-belih kako su upadali u prodavnice i krali hranu i alkoholna piće, te uspešno pobegli pre nego su policijske smage stigle na lice mesta.

EVROLIGA: Sjajna Zvezda umalo ‘prokockala’ pobedu, Delije ‘položile ispit’ i u gostima (VIDEO)

Zvezdini ‘huligani’, kako ih je italijanska štampa okarakterisala, su po pisanjima tamošnjih medija u Milano došli isključivo željni problema, a ne dobre košarke. Kako je potvrrđeno za HotSport, karabinjeri su skoro sat vremena drržali Delije u dvorani nakon meča kako bi se stekli svi bezbednosti uslovi da napuste istu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Koliko se secam oko 1.500 GROBARA je bilo u Milanu pre 5 godina, gledali smo utakmicu inter-Partizan u grupi … ali GROBARI nisu brukali Srbiju kao sad cigani, ovo je jadno i podseca na rumunske cugane

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter