1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Hvala navijačima, ovo je bila velika pobeda (FOTO)

Objavljeno: 17.03.17 u 01:00

Crveno-beli su stigli do značajnog trijumfa u borbi za narednu fazu Evrolige.
Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, zadovoljan pobedom je govorio o sinoćnjem meču i navijačima.

Veliki broj Delija je otputovao za svojim miljenicima u Milano kako bi im pružili podrršku, tako da veliku zaslugu imaju za ovaj trijumf, što je apostrofirao i crrnogorski strateg:

– Velika i važna pobeda za nas. Očekivali smo težak meč protiv Armanija. Počeli smo veoma dobro, pogotovo u prvoj četvrtini kada smo igrali čvrsto u odbrani i pametno u napadu. Imali smo prednost na poluvremenu, ali smo znali da će Armani pokušati da odgovori. Zaigrali su mnogo bolje u nastavku, pritiskali loptu i igrali veoma dobro u napadu. Ipak, u poslednjih nekoliko minuta smo odigrali veoma dobro i u odbrani i u napadu i ostvarili pobedu. Hvala našim navijačima koji su i u Milanu napravili odličnu atmosferu, izjavio je Dejan Radonjić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. …“hvala…’.????!!!, ‘hvala’ im za ruznu sliku i predstavljanju zemlje Srb. u evropi i svetu, ‘hvala’ po prikazanim ‘zanatima’ svojstvenim samo njima, tipa kradje, huliganizma, pljacke, pijanstva i narkomanije..’hvala’ im po ruznim i sramnim natpisima u svim evropskim sportskim casopisima gde ‘svoju’ zemlju kosarke (zahvaljujuci KKP smo mukotrpno, ali uspesno stekli epitet ZEMLJE KOSARKE..) predstavljaju na NAJGORI moguci nacin-KLEPTOMANIJOM po uzoru na ‘svoje abolirane ‘ gazde !!!..Voleo bih da mi neko normalan objasni, od kada se ZA SVE OVO, RUZNO, DEVIJANTNO i SRAMNO ‘PONASANJE’ -ZAHVALJUJE..???!!! Ovom zlu se pod hitno mora stati na put dok nas sve ne unisti, kolektivno ‘ludilo’ je zahvatilo ODREDJEN SLOJ ‘NASEG’ DRUSTVA koje ‘preti’ da se „PROSIRI“ i NA OSTATAK SRBIJE !!! STOP IZRENTIRANIM HULIGANIMA SA SERVERA I NJIHOVIM ABOLIRANIM NALOGODAVCIMA tj. NJIHOVIM GAZDAMA i SEGREGATORIMA SRB. !!! Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter