0
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

BOŽOVIĆ PRED ČUKARIČKI: Čeka nas težak meč, protiv najorganizovanijeg kluba u ligi

Objavljeno: 17.03.17 u 15:20

Trener crveno-belih smatra da njegovu ekipu očekuje izuzetno teška utakmica a najveću opasnost vidi u Zvezdinoj deci. Ristić u konkurenciji za meč.

Crvena zvezda će u utakmici 27. kola Super lige Srbije gostovati ekipi Čukaričkog, a trener aktuelnog šampiona Srbije, Miodrag Božović, bio je pun hvale za svog rivala kao i svog mladog kolegu na suparničkoj klupi. On smatra da je pred njegovom ekipom jedan od najtežih mečeva u ligi, koji po svom kvalitetu i organizaciji zaslužuje mnogo višu poziciju od one koju trenutno zauzima.

-Čukarički po kvalitetu ne zaslužuje mesto na tabeli na kojem se nalazi. Najbolje su organizovan klub u Srbiji, sa klupe ih vodi zvezdaš Nenad Lalatović i jedan od najtalentovanijih trenera u zemlji. Siguran sam da će biti motivisan, kao svi protiv Zvezde. Moraćemo dobro da zapnemo ako želimo da ih pobedimo kako bismo pauzu dočekali mirni“, rekao je Božović na konferenciji pred nedeljni  meč.

Strateg crveno-belih naglašava da utakmica na Banovom brdu neće odlučiti pitanje šampiona i da će šampionska trka biti nezvesna do samog kraja.

-Jedna od najvažnijih utakmica nam je protiv Čukaričkog, ranije sam naglašavao da će biti teška, kao i sve do kraja. Ne mislim da utakmica protiv Čukaričkog rešava titulu, ovo prvenstvo je neizvesnije od prošlogodišnjih i do poslednjeg kola vodiće se borba za titulu.- rekao je crnogorski stručnjak.

Kao najveću opasnost po svoj tim trener crveno-belih vidi upravo u bivšim igračima Zvezde.

Ožegović i Jevtić mogu da nam naprave problema, ima još izvanrednih igrača poput Zorića, Bojića, Kajevića. To je miks  iskusnih i mladih igrača koje predvodi kapiten Matić.

Trener Zvezde je naglasio da ne veruje da njegova ekipa može do onako ubeljivog trijufa nad Čukaričkim, kakav je bio onaj prošlogodišnji od 7:2, već očekuje mnogo neizvesniji meč.

-Prošla sezona je prošla, sada je nova. Ne verujem da će biti preveliki rezultat. Bilo koja naša pobeda za nas bi bila dobra-, rekao je Božović.

Susret između Čukaričkog i Crvene zvezde igra se u nedelju od 15 časova na Banovom brdu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter