0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

SRAMNA ODLUKA: Navijače u Srbiji ovo će propisno iznervirati (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.17 u 17:27

Neverovatne vesti stižu iz Hrvatske, mržnja na nacionalnoj osnovi maltene nagrađena!

Susret hrvatskog šampionata u fudbalu između Hajduka i Rijeke na splitskom Poljudu obeležila je parola „Morem plovi jedna mala barka“ napisana na ćirilici, kojom su Splićani Riječanima, koji su u Split stigli trajektom, poručili da su Srbi, kao i povici „Ubij Srbina“, „Srbe na vrbe“ i „Za dom spremni“.

Četiri navijača Hajduka starosit od 24 do 30 godina privedena su, nakon čega je usledila poprilično šokantna odluka splitskog suda. Naime, kako prenosi portal „Index“, tužilaštvo je tražilo pritvor zbog opasnosti od ponavljanja dela, ali je sudija odbio, pri tom istakavši da ne postoji osnov ni za meru opreza.

A posle se pitamo odakle smelost da se iz nedelje u nedelju na stadionima širom Balkana ponavljaju stvari koje su, blago rečeno, bespotrebne.

Ostaje nam da sačekamo kakve će kazne biti izrečene četvorici navijača Hajduka, ali kakve god da budu, jedno je sigurno – ponovo će na svojoj koži sve to najviše osetiti fudbal, jer o 1:1 se najmanje pričalo… 

 

(Youtube/Index.hr Portal)

Sa razlogom.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter