0
Odbojka

FOTO: Youtube

SVETSKI AS PRENOSI ZNANJE DECI: Vanja Grbić na Zlatiboru okuplja mlade odbojkaše iz celog sveta!

Objavljeno: 15.03.17 u 13:00

Početkom jula i zvanično startuje sa radom kamp našeg proslavljeng odbojkaškog asa.

Nakon višegodišnjih priprema, rada sa decom i edukacije na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogdaru, Vladimir Grbić je rešio da svoje ogromno znanje i iskustvo prenese i na mlade naraštaje kroj odbojkaški kamp na Zlatiboru.

-U saradnji sa stručnjacima sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica” i Fakulteta, pokrenuta je inicijativa, preventivno-edukativnog karaktera, razvoja dece uz odbojku ili putem nje kroz koju će vas provesti Vladimir Vanja Grbić lično. Kamp se održava na Zlatiboru od 1. do 29. jula 2017. godine (sa smenama 1-8, 8-15, 15-22, 22-29. jul)- navodi se u zvaničnom saopštenju sajta kampa.

Kamp će se dakle odvijati u četiri smene od kojih svaka traje po sedam dana, a ukupni njegov kapacitet je 460 dece. Treninzi će se odvijati u Sportsko-turističkom centru „Wai Tai“ – u hali, na otvorenim terenima za odbojku na pesku i drugim otvorenim terenima po potrebi.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter