0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Oni su jako, jako dobri, ali moraćemo da im pariramo (FOTO)

Objavljeno: 15.03.17 u 16:18

Ekspedicija Zvezde će za par sati krenuti na put u Milano.
Cvena zvezda će se u 25. kolu Evrolige susresti sa Armanijem u Italiji.

Dejan Radonjić neće da računa na Stefana Jovića koji ima problem sa povredom leđa i neizvestan je čak i za polufinalni meč ABA lige protiv Budućnosti.

– Idemo u Milano sa željom da odigramo dobar meč. Svesni smo činenice da Armani i mi imamo svoju problematiku u smislu izostanka određenih igrača, i da nas čeka jedan težak meč u kome moramo prevazići okolnosti, moramo da izvučemo maksimum i pariramo ekipi Armanija koja kod kuće igra jako, jako dobro. U mečevima koje su odigrali na svom terenu u poslednjih nekoliko nedelja, pobeđivali su Olimpijakos, Darušafaku, izgubili od Barselone malom razlikom. Pokazali su, bez obzira što nisu u borbi za plej of, da svi timovi u Evroligi daju sve od sebe protiv svih, i žele da da se pokažu na najkvalitetniji mogući način. Očekujem upravo takav „Armani“ i moraćemo da odigramo jako jako dobro, kako bi parirali timu koju ima veliko iskusvto, izvanredne individualce, kazao je strateg tima sa ‘Malog Kalemegdana’.

U prvom meču Zvezda je u Beogradu savladala tim iz Milana u ‘Kombank areni’, ali ovoga puta će Armani imati vetar u leđa od svoje publike u ‘Mediolanum forumu’ gde su pobeđivani Olimpijakos, Darušafaka…

– Ekipa Armanija je mnogo bolja nego što to rezultat govori, mnoge utakmice su izgubili u tesnim završnicama, a kod kuće igraju odlično u poslednje vreme. Pobedili su mnoge dobre timove u Milanu, savladali su Olimpijakos, ne tako davno Darušafaku. Imaju puno indiviudalnog talenta i kvaliteta, poštujemo ih, ali želimo da odigramo dobru utakmicu, jer smo u fazi takmičenja kada je svaki meč važan, izjavio je nekadašnji igrač Milana – Čarls Dženkins.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter