0
Košarka

ON NE DELI KOMPLIMENTE TEK TAKO: Šek oduševljen igrama Nikole Jokića, Srbi su odlični košarkaši!

Objavljeno: 15.03.17 u 10:00

Legendarni NBA centar nije mogao da sakrije fasciniranost ovosezonskim igrama mladog Srbina.

Po završetku igračke karijere veliki Šakil O’nil je nastavio da se bavi košarkom ali u ulozi komentatora za TNT, a nakon Jokićeve jučerašnje partije protiv Lejkersa imao je štošta lepog da kaže na račun našeg bisera.

Polularni Šek je poznat kao neko ko ne deli tako olako komplimente, a on ih nije štedeo na račun Nikole Jokića za kojeg smatra da je pravi košarkaški paket, koji svom timu pruža apsolutno sve.

-Vrlo sam impresioniran Jokićem , dečko je kompletan paket jer može da trči kontre, pogađa sa distance, izvanredan je dodavač. Igra zista sjajno u ovom momentu. Dobro je što je porodica sa njim ovde, uvek je lepo imati takvu vrstu podrške-, rekao je O’nil.

On se takođe pohvalno izrazio na račun srpske košarke prisetivši se nekih igrača koji su u prošlosti nastupali u najjačoj košarkaškoj ligi sveta. Zanimljivo da je u njih svrstao i Dražena Petrovića a izostavio je Divca sa kojim je svojevremeno vodio žestoke duele.

-Kada spominjemo već Srbiju, treba reći da su Srbi odlični košarkaši. Sećam se Danilovića, Petrovića…- rekao je Šek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter