0
Košarka

FOTO: Twitter

NBA: Bobi izašao na teren protiv šampiona, Vestbrukov novi tripl-dabl (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.17 u 09:20

U noći između utorka i srede odigrano je pet mečeva u najjačoj ligi sveta a od naših košarkaša nastupio je samo Boban Marjanović.

Srpski centar je u meču sa Klivlendom na terenu proveo svega minut, tokom kojeg je uspeo da zabeleži četiri poena i jedan skok, u vrlo ubedljivom porazu svog Detroita rezultatom 128:96.

Najefikasniji u ekupi Pistonsa bio je Tobijas Heris sa 17 poena, Markus Moris dodao je 15 uz 7 skokova, a dvocifreni su bili i Iš Smit sa 12 odnosno Kadvel-Poup s 11 poena.

U redovima aktuelnog šampiona najbolju partiju pružio je Lebron Džejms, koji je za 28 minuta na parketu došao do svog 10 tripl-dabl učinka u sezoni, upisavši 16 poena, 12 aistencija i 11 skokova. Odličnu partiju pružio je i Kajri Irving koji je bio najefikasniji u svom timu sa 26 poena (6 as), dok su Iman Šampert i Ričard Džeferson dodali 18, odnosno 16 poena.

Izvor:Youtube/NBA Conference

Do pobede je noćas stigao i Golden Stejt, koji se dosta namučio protiv Filadelfije ali je na kraju slavio rezultatom 106:104. Voriorse je na ovom meču predvodio tandem Kari-Tompson sa 29-odnosno 28 poena dok je Drejmond Grin dodao 20 uz po 8 skokova i asistencija.

Kod Filadelfije odlučnu partiju je pružio Dario Šarić, koji je uz 25 poena upisao i 7 skokova i 6 asistencija. Uz njega vrlo zapažen je bio i Džalil Okafor sa 22 poena i 6 skokova. Bivši igrač Mege, Timi Luvavu meč je završio sa 10 poena tri skokva i dve asistencije.

Trijumf je sinoć upisala i ekipa Oklahome, koja je savladala Bruklin rezultatom 122:104. Ovaj meč oveležio je novi tripl-dabl Rasela Vestbruka koji je meč završio sa 25 poena, 19 asistencija i 12 skokova, a pratio ga je Viktor Oladipo sa 21 poenom.

Kod Netsa najzapaženiji su bili Bruk Lopez sa 25 poena (3/6 zatri) i šest skokova i Džeremi Lin sa 24 poena i pet asistencija.

Izvor:Youtube/NBA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter