1
Evropske lige

NAJOMRAŽENIJI KLUBOVI EVROPE: Naravno, i Balkan ima predstavnika na listi (FOTO)

Objavljeno: 15.03.17 u 18:55

Iako su Italijani dobro analizirali situaciju na ‘starom kontinentu’, naših klubova nema.
Ali bez Balkana ipak nije moglo, pa je ‘Kalčomerkato’ uvrstio Dinamo iz Zagreba.

Ovaj klub se nalazi na 10. poziciji liste najomraženijih klubova, kao suvereni vladar hrvatske scene iza kojeg stoji kontroverzni Zdravko Mamić, ‘otimač miliona’ klubova iz najjačih evropskih liga za svoje talente. Takođe, Italijani navode da je to bio i ostao klub tajne policije.

zdravko_mamic

Devetu i osmu poziciju zauzimaju ‘veštački klubovi’, Lajpcig koji je preskočio rangove i trenutno je jedan od najboljih u Nemačkoj zbog novca ‘Red Bula’ i Mančester Siti, dolazak Arapa i džakova punih miliona.

Prva dva mesta zauzimaju učesnici ‘El Klasika’, Barselona i Real Madrid. Katalonci su suvereno prvi, iako imaju veliki broj fanova širom sveta, skoro svi navijači evropskih velikana ne vole Barselonu zbog višegodišnje dominacije i stalne pretnje kada igraju protiv nje.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

LISTA:

1. Barselona
2. Real Madrid
3. Juventus
4. Mančester Junajted
5. Bajern
6. Čelsi
7. Seltik
8. Mančester Siti
9. RB Lajpcig
10. Dinamo Zagreb

[/stextbox]

0
0

1 Komentara

  1. U čemu je fora sa Seltikom na 7. mestu kada se radi o planetarnoj mržnji? Skroman, gotovo beznačajan klub koji predstavlja silu jedino u Škotskoj i koga mogu istinski da mrze samo navijači Glazgov Rendžersa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter