3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROF ZADOVOLJNO TRLJA RUKE: Za ove igrače trener Zvezde smatra da su pun pogodak!

Objavljeno: 15.03.17 u 11:45

Šef strucnog staba šampiona dobro je uklopio  štopera i napadaca u svoj sistem.

Nekada je dovoljno malo da se proceni da li je pogođeno sa strancima u Crvenoj zvezdi. Posle lošeg iskustva sa Pablom Mouceom, koji je za ogroman novavc pružio mizeriju, dva igrača iz Gane se ispostavila kao pun pogodak trenera Miodraga Bozovića.

Ibrahim Frimpong pokazuje potencijal i da se na pravi način se uklopio u sistem crveno-belih, kao I napadač Ricmond Boaći kojeg je u Italiji “iskopao” slavni golman Zvede, Stevan Dika Stojanovic.

Napadač Atalante na pozajmici u srpskom šampionu se pored igračkog ispostavio I kao pogodak u finansijskom smislu, pošto ceveno-beli za njega plaćaju svega 9.000 evra mesecno, što je sića kada se u obzir uzme njegov doprinos na terenu. Njegov zemljak na poziciji štopera prima 6.000 evra mesečno.

– Dovesti stranca u Zvezdu nije lako posle Vieire, Donalda i Le Taleka. Dugo smo traŽili prava rešenja, a ova dva momka imaju kontinuitet i neka nastave sa dobrim igrama – rekao je za HotSport trener Crvene zvezde Miodrag Bozović.

0
0

3 Komentara

  1. A sta da kazemo za najskuplje strance,koji bas nisu pun pogodak,poput Kange i Ruiza?Stavise,Ruiz je jedan od najslabijih igraca u timu,koji ne zasluzuje ni klupu a standaran je i zauzima mesto mnogo boljim igracima iz Srbije.

    0
    0
    Odgovori
    • Potpuno se slažem, sa komentarom, za Kangu i Ruiza. Oni čak deluju smešno na terenu, Dovedeni su da navodno zamene Kataija a Katai je za njih profesor fudbala. Gledam svaku utakmicu Zvezde ali još nisam primetio da su Kanga i Ruiz izveli dribling i ostvarili razliku na terenu. Pošto je tehnički nepotkovan, Ruiz izigrava duplog beka a Kanga fizički inferioran, samo zna da doda alibi lopte najbližem igraču a čim pokuša da uposli nekog saigrača, malo dalje, to je obavezno izgubljena lopta. Da Zvezdu vodi pravi menadžment koji radi domaćinski, a ne uz, ko zna kakav, dogovor sa menadžerom ovih smešnih i nedoraslih stranaca, gde im je mesto unapred zagarantovano, Kanga i Ruiz ne bi mogli ni lopte skupljati. Što se tiče Frimponga i Boaćija tu se ne slažem sa Grofom. Nije fudbal filozofija, nego samo igra, i tu se odmah sve vidi. Vidi se da je Frimpong, bivši rezervista Napretka nedorastao za dres Zvezde. Nizak je i lagan za centarhalfa, često „ispada“. Videli smo kako je igrao protiv Vojvodine i kolikom je Vojvodina preko njega stvorila šansi. Mudraci iz zvezdinog menadžmenta za Vujakliju kažu da nije zadnjih 6 meseci igrao pa treba malo da se privikne na Zvezdu?! Ali, doveli su izvesnog Boaćija koji je zadnje 4 godine bio standardna rezerva u 4 talijanska kluba (to sve govori) pa im to nije smetalo da mu odnah pruže šansu. Kako je Boaći igrao protiv Partizana i Javora, odmah se videlo o kakvom se igraču radi. Na pažnju zvezdinom mudrom menadžmentu: Nemojte ni slučajno sa ove 4 trube za fudbl da čekate kvalifikacije za Evropu, ovog leta, jer ćemo proći kao protiv Ludogoreca i Sasuola, prošloga leta.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter