4
Košarka

FOTO: STARSPORT

EUROBASKET 2017: Srbijo, ovi se ne šale, jedna reprezentacija sprema strašan tim…

Objavljeno: 15.03.17 u 19:31

Do početka Eurobasketa 2017 ostalo je više od pet meseci, ali selektori već u glavi sklapaju kockice za turnir koji će se održati u Finskoj, Rumuniji, Izraelu i Turskoj.

Jedan od protivnika Srbije mogao bi u Istanbul da stigne u najjačem sastavu. Reč je o selekciji Letonije. Naime, ova baltička zemlja priprema ‘drim-tim’ na svoj način. Naime, kako javlja Dejvid Pik, NBA zvezda Kristaps Prozingis igraće za svoju zemlju na Eurobasketu. Podsetimo, član Njujork Niksa ove sezone briljira sa 18 poena i 7,2 skoka po meču.

ŠTA URADI, JOKIĆU: Ma, šta Teo, ovako ‘bidermajer’ ne baca ni mlada koja se treći put udaje (VIDEO)

Kristaps Prozingis je takođe istakao da bi voleo i da se braća Bertans odazovu na poziv selektora i da bi tada Letonija mogla da puca na visoke domete.Sada se čeka odgovor Darisa i Davisa, a nema sumnje da će obojica reći ‘DA’. Daris Bertans igra trenutno za Darušafaku, dok je bivši član Partizana Davis u NBA ligi, tačnije San Antoniju.

MNOGE ĆE RASTUŽITI: Stefan Marković otkrio razlog iz kog neće više igrati za reprezentaciju (VIDEO)

Letonija je na Eurobasketu u ‘D’ grupi sa selekcijama Srbije, Rusije, Turske, Velike Britanije i Belgije. Prvenstvo Starog kontinenta počinje 31. avgusta i završava se 17. septembra finalnim utakmicama u Istanbulu.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter