11
AdmiralBet ABA Liga

DRAGAN TODORIĆ: Ako osvojimo ABA ligu neće nam dati da igramo Evroligu!

Objavljeno: 15.03.17 u 22:29

Sportski direktor Partizana šokirao je sve Grobare izjavom da crno-beli najverovatnije neće igrati ‘elitno’ takmičenje čak iako osvoje regionalnu ligu.

On je u razgovoru za Mondo istakao da bi se ponovila situacija kao sa Igokeom i da crno-beli ne bi mogli da igraju zbog finansijskih problema, to jest velikog broja dugova.

– Ako me iskreno pitate, mislim da ako bude šampion Partizan neće igrati. Mislim da nam ne bi dali. Kao Igokei. Mislim da je tada jedna velika nepravda načinjena. Znate kako, kad se jednom desi takav presedan… Mislim u ovoj situaciji, da mi budemo prvaci da sigurno nam ne bi dali da igramo Evroligu naredne sezone. Lično bih voleo da budemo prvaci, da se to desi. Kasnije ne moramo ni da igramo – rekao je Dragan Todorić za Mondo.

STEFAN BIRČEVIĆ: Evo zbog čega je Cedevita favorit u polufinalu…

On je takođe istakao da je dug Partizana sa šest miliona smanjen i da se klub polako stabilizuje.

– Ukupno gledajući u sportskom delu dosadašnjom sezonom sam zadovoljan. Što se tiče tog drugoj dela, tim se ne bavim, ali ono što znam i što sa zadovoljstvom mogu da kažem je da je taj dug, koji je 2015. godine iznosio oko 5,5- 6 milion evra, sada smanjen i iznosi oko četiri miliona. Tako da se i u tom delu dosta uradilo. Još minimim dve godine će nam trebati da dođeno na pozitivnu nulu što se tiče finansija – zaključio je sportski direktor Partizana.

GROBARI BEZ PREMCA: Partizan ponovo najgledaniji tim u ABA ligi!

0
0

11 Komentara

  1. ..ajde Tosu mojne tako, zar hoces da nam i SVIH PREOSTALIH SEST (6) kosarkasa NAPRASNO ‘dobije epidemiju’ TROVANJA pred finalne utakmice, ovog puta ABA Ljige .. .!. XXAAXXAA .!. …………. ……………………………. ……………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori
  2. Nazalost,ili na srecu nekih bolesnih umova,ovo je tacno.Scenario je isti kao za Evrokup prethodne godine.Nazalost je tacno i da je KKP jedini u Srbiji koji po svaku cenu brani interes domace kosarke,makar i na svoju stetu kao pr.godine.Da je bilo pameti igrali bi svoju ligu i imali DVA predstavnika u EL,jer Turska danas ima 4.Ali to nije bio interes coveka sa naocarima,koji nazalost nekaznjeno, vodi licni rat protiv najveceg KK u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori
  3. Bez salmonele i brace, cokija i ekipice, Partizan i te kako moze da osvoji Jadransku ligu. A ovako, nek se turci raduju…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter