3
Domaći fudbal

TEŠKO ĆE GA ZVEZDA SAČUVATI: Skauti ‘hrle’ u Nemačku da vide supertalentovanog krilnog napadača

Objavljeno: 14.03.17 u 09:49

Navijači Crvene zvezde žive za to da nosioci igre njihovog voljenog kluba budu Zvezdina deca, ali će po svemu sudeći još jedno pre vremena napustiti stadion ‘Rajko Mitić’.

Ne igra puno, mlad je. Ipak, kad god uđe na terenu napravi dar-mar. To nije ostalo neubeleženo i kod brojnih skauta koji snimaju ovo podnevlje. Reč je o Luki Adžiću, fudbaleru Crvene zvezde o kom se raspituju premijerligaši. Prvi na spisku zainteresovanih je Sanderlend.

HOTSPORT SAZNAJE: Slavni klub sa ‘ostrva’ podvukao Manojlovića

Naime, kako pišu mediji u gradu na severu Engleske, skauti ‘crnih mačaka’ će sina bivšeg kapitena Crvene zvezde Ivana Adžića snimati tokom kvalfikacionog turnira za igrače do 19 godina u Nemačkoj.Tamo će Srbija igrati protiv domaćina Nemačke, Kipra i Slovačke. Od partija Luke Adžića na tom turniru zavisiće konačni izveštaj koji će biti prosleđen u ruke Dejvidu Mojesu.

VEST SA ‘OSTRVA’: Lester i Siti prate biser Crvene zvezde (FOTO)

Nije Sanderlend jedini zaintersovan za mladog Srbina. Svoje interesovanje pokazao je i Lester. Sada je pitanje ko će biti konkretniji, ali je jasno da će mladi Adžić krenuti putem Marka Grujića.

0
0

3 Komentara

  1. Ima dosta istine u rečima Pere Pejovića ali ja bih predložio ovom mudrom zvezdinom mendžmentu, da u cilju dovođenja ovako izvanrednih fudbalera iz Afrike, potpiše sporazum sa fudbalskim savezima raznih afričkih zemalja (Uganda, Kenija, Tanzanija, Sudan, Etiopija, Gvineja Bisao, Zelenortska ostrva i druge) o međusobnoj razmeni mladih igrača tako bi Zvezda mogla slati svoje mlade igrače u Afriku, na obuku a kod nas bi stizali gotovi igrači sa afričkog kontinenta, poput ove boranije Kanga, Boaće, Frimpong, pa i Ruiz (koji ima afričke korene). Naši bi mladi igrači imali dvostruku korist jer bi igrali na izvanrednim terenima (koji su u rangu onih u Čačku, Lučanima, N.Pazaru, Subotici) i plus u slobodnom vremenu bi mogli da beru banane i tako zarade nešto za život.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda treba da pusti Adžića u Englesku! Ko je Adžić? Tek jedan iz plejade mladih koji obećava i ništa više. Na poziciji koju Adžić pokriva, Zvezda ima nenadmašnog driblera, izvanredno krilo Džona Ruiza, koji prosto „jede malu decu“ na terenu. Već se dokazao protiov Ludogoreca, Sasuola kao i protiv naših najboljih ekipa. Za Ruiza su zainteresovani i najveći klubovi u Evropi. Tu su još izvanredni Kanga i nenadmašni strelac Boaće, koji je sve rekao na nedavnom susretu protiv Javora. Mi smo mislili da samo Katai pravi razliku na terenu?! Ma kakvi, ovi stranci su nadmašili Kataija svojim prodorima i golovima! Zato, mislim da Adžić nema nikakve šanse pored ovih troje stranaca. Gledajući sadašnju kadrovsku politiku Zvezde, koja forsira strance ovako visokog kvaliteta, Adžić, V.Nikolić, Ilić, Vučićević, Račić i oni koji dolaze, će pre osedeti nego dobiti šansu u Zvezdi. Poruka mladim igračima Zvezde: Bolje je da otiđete negde gde ćete igrati, nego da osedite čekajući šansu na kašičicu u Zvezdi. Ovaj menadžment ima spreman odgovor za vas, u vidu afričke boranije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter