0
ATP

SPORT NA TV: Liga šampiona u prvom planu, Evrokup polufinala

Objavljeno: 14.03.17 u 08:45

Danas ne preterano bogat sportski program je pred nama, ali opet po meri svih zaljubljenika u fudbal, košarku i tenis.

U centru pažnje su utakmice osmine finala Lige šampiona. Prvi program Arene sport nam prenosi duel Juventusa i Porta od 20.45, a pobednik dvoboja je već poznat, jer Italijani brane 2:0 iz prve utakmice u Portugaliji. Drugi par je daleko zanimljiviji i sastaju se Lester i Sevilja. Španci imaju prednost 2:1 iz prvog meča, ali su Englezi u sve boljoj formi od kada je smenjen legendarni Klaudio Ranijeri. Ovaj meč na programu je Arene sport tri od 20.45.

Kada je reč o košarci tu su dva duela polufinala Evrokupa. Od 18 časova četa Saše Obradovića Lokomotiva dočekuje Unikahu za koju nastupaju Dejan Musli i Nemanja Nedović. Dva i po sata kasnije na programu je duel Valensije i Hapoela iz Jerusalima.

Kada je tenis u pitanju nastavlja se Masters u Indijan Velsu. Danas bi na teren trebalo da izađe Novak Đoković protiv Martina Del Potra, ali je taj meč posle ponoći po našem vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter