1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREPORUKA ZA MUSLINA: Da li je ovo dovoljno da se ovaj momak vrati na gol reprezentacije? (ANKETA)

Objavljeno: 14.03.17 u 12:05

Deveti put zaredom bivši golman Crvene zvezde se našao u timu kola izraelske lige i dokazao da je spreman da zameni Vladimira Stojkovića na gol crti.

Nema dileme da će Predrag Rajkovic (21) ovog leta biti na meti velikih klubova iz Evrope, a dokaz je njegov fascinantan učinak na golu Makabija iz Tel Aviva. Mladi čuvar mreže blista i devet kola zaredom se nalazi u timu kola šampionata Izraela, što je dobra preporuka selektoru Slavoljubu Muslinu da mu ukaže poverenje protiv Gruzije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Srbija gostuje 24. marta u okviru kvalifikacija za SP u Tbilisiju, a pošto je Vladimir Stojković u ovoj godini tek treći golman u Notingem Forestu, logično je da Rajković postane broj ‘jedan’. Zbog forme, potencijala i činjenice da je stekao sigurnist i predstavlja rešenje na duže staze. Tako su Nemci podržali Manuela Nojera, pa valjda se ponekad treba ugledati na šampione planete. Pita se Muslin, a preporuke Rajkovića su odbrane.

Da li bi Predrag Rajković najazd trebalo da postane 'jedinica' reprezentacije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

1 Komentara

  1. Normalno bi bilo da je decko od prve utakmice kvalifikacija trebao biti prvi golman ali neko je hteo da se Stojkovic proda po ko zna koji put u karijeri i gde god da je isao,nije bio standaran,osim u nasoj ligi i Izraelu,sto dosta govori o njemu.Sad ne sedi ni na klupi u Engleskoj drugoj ligi i sramota je sto je uopste pozvan,dok Rajkovic i Jovanovic briljiraju u svojim timovima.Isto bi trebalo vaziti i za sve igrace,onaj ko ne igra u svom klubu,nema sta da trazi u reprezentaciji i nebitno kako se zove.Sta ce nam Mitrovic,koji igra svaku petu utakmicu u svom drugoligaskom klubu i to po par desetina minuta,dok na toj poziciji Djurdjevic daje golove na svakoj utakmici i zasluzuje da se najde na spisku i bude starter u reprezentaciji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter