1
Domaći fudbal

MIHAILO RISTIĆ: Mesec dana nisam trenirao ali se vraćam još bolji (FOTO)

Objavljeno: 14.03.17 u 19:26

Fudbaler crveno-belih neće po dobrom pamtiti pripreme i Kipar.
Mihailo Ristić se na polusezoni povredio, pa je bio prinuđen da se vrati u Beograd sa priprema za prolećni deo sezone.

Mladi fudbaler se polako vraća u trenažni proces ali još uvek nije poznato kada će biti potpuno spreman i na raspolaganju Miodragu Božoviću.

— Osećam se dobro, manje-više sam pri kraju ove faze oporavka. Postepeno ulazim u rad sa ekipom, i očekujem da naredne nedelje počnem maksimalno da radim sa njima. Zadovoljan sam kako se stvari odvijaju. Još uvek ne znam kada ću tačno biti spreman za utakmice, mesec dana nisam trenirao i biće mi potrebno vreme da se vratim u pravi ritam, kazao je Ristić.

Pomenuti igrač je ove zime bio jedan od najinteresantnijih stranim ‘lovcima talenata’, ali mu je povreda znatno poremetila planove za dokazivanje pred plej-of Superlige.

— Mislim da ekipa igra dobro i da je dominantna. Imali smo težak raspored, mislim pre svega na dve teške utakmice zaredom. Prvo derbi, u kojem se ekipa istrošila pre svega emotivno. Nakon toga je usledio težak meč u Novom Sadu, vratili smo se nakon 0:2 i uspeli da pobedimo. Pobeda protiv Javora je bila rutinska. Mislim da ekipa tempira formu i hvata zalet za nastavak prvenstva. Novi igrači su se dobro uklopili, pre svih Boaći i Frimpong koji su standardni u startnoj postavi. Oni su vrhunski momci, a potom i dobri igrači. Drago mi je da Frimpong pruža odlične partije, i što Boaći postiže golove i ulazi u šanse. Mislim da će tek da daje golove, zaključio je Mihailo Ristić.

Ristić

0
0

1 Komentara

  1. To ti misliš da ćeš se vratiti, samo ne znam gde?! Ti možeš igrati samo umesto Anđelkovića, koji je zaista u dobroj formi tako da tu nemaš šta da tražiš. Možeš igrati i na pozicijama koje zauzimaju „vanserijski igrači“ Ruiz i Kanga ali to zaboravi jer su njima unapred obezbeđena mesta u prvom timu, tj. zacementarina su usmenim dogovorom njihovih menadžera i menadžmenta Zvezde. Prema tome, nećeš igrati a dobijaćeš šansu na kašičicu, s obrazloženjem da si još uvek rovit ili da nisi potpuno spreman. I tako će doći i kraj prvenstva a ti nećeš uhvatiti ukupno 90 minuta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter