1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Veliki problem pred Milano, Radonjić bez najboljeg igrača – neizvestan i za Budućnost! (FOTO)

Objavljeno: 14.03.17 u 23:04

U jednom od ključnih mečeva crveno-belima ne može da pomogne sjajni košarkaš.
Činilo se da su ‘noćne more’ sa leđima prošle Stefana Jovića, ali je plejmejker Zvezde večeras posle treninga ponovo ‘ukočen’ (diskus hernija).

Kako saznaje HotSport šanse su minimalne da organizator igre putuje danas u Milano i nastupi protiv Armanija u jednom od ključnih mečeva za prolaz u četvrt finale Evrolige.

Navijači su se obradovali nastupom Jovića u pobedi protiv Budućnosti u ponedeljak uveše, a delovalo je da posle pauze od dve nedelje rešen problem.

Ipak, trener Dejan Radonjić je suočen sa velikim problemom i pitanje je može li Jović igrati u nedelju sa „đetićima“ u prvom meču polufinala ABA lige.

Na ovoj poziciji su Volters i mladi Rakićević, a moraće da pomaže i Čarls Dženkis, koji će u Milanu biti silno motivisan protiv ekipe u kojoj je proveo godinu dana pre povratka u Crvenu zvezdu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Toga sam se najvise bojao,samo da nas povrede ne sustignu kad su najbitnije utakmice.On je sigurno najbitniji igrac za Zvezdu jer nema adekvatnu alternativu,pogotovo u organizaciji napada.Voltersa su doveli izgleda na lepe oci,decko nije ni do kolena Jovicu,nema ideju u napadu,previse zadrzava loptu,nerezonski sutira i bice cupavo bez njega.Buducnost bi trebalo da dobijemo lagano i bez prvog pleja ali Milano i nedao bog da bude odsutan i protiv jos nekoga…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter