0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Zvezda i Budućnost određuju parove polufinala ABA lige, Čelsi i Mančester za polufinale FA kupa

Objavljeno: 13.03.17 u 08:45

Kao i svakog ponedeljka sportski program je znatno skraćeniji nego li prethodnih dana, ali i te kako ima šta da se probere.

Svakako će u centru pažnje biti duel košarkaške regionalne lige izneđu Crvene zvezde i Budućnosti u kome će se direktno odlučivati ko će na koga u plej-ofu. Ovaj meč moćićete da pogledati na Areni sport 1, sa početkom od 21h. Od košarke su na progremu još i dueli MZT-a i Mornara kao i atinski derbi između AEK-a i Olimpijakosa.

Što se tiče fudbala na Areni će od 16:30 početi poslednji duel 25. kola Super lige Srbije, između Metalca i Vojvodine a tu je imeč italijanske Serija A između Lacija i Torina.

Što se tiče Sport kluba tu će centralni događaj biti četvrtfinalni meč FA kupa između Čelsija i Mančester junajteda, a tu je i utakmica španske Primere između Osasune i Eibara.

Od košarke na Sport klubu će se prikazivati mali istanbulski derbi između Darušafake i Bešiktaša a tu je i okršaj NBA ligaša Minesote i Vašingtona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter