4
Evropske lige

KATALONCI BESNE: Gde je crveni za Navasa za start nad Brašancem!? (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 13.03.17 u 10:17

Fudbaleri madridskog Reala su uz dosta muke savladali ekipu Betisa rezultatom 2:1, a početak meča obelezila je jedna sporna situacija u kojoj se našao i srpski fudbaler.

Igrao se 21. minut utakmice kada je Darko Brašanac izbio sam pred golmana Kejlora Navasa, koji je međutim istrčao na dvadesetak metara od gola i oborio bivšeg fubdalera Partizana.

Verovatno su tada svi očekivali da sudija dosudi prekršaj i čuvaru mreže Madriđana pokaže put u svlačionicu, međutim glavni arbitar Mateu Lahoz je samo odmahnuo rukom.

Ovasituacija je izazvala mnogo reakcija u Španiji, posebno od navijača Barselone koji smatraju da je glavni sudija pogurao „kraljevski klub“ ka pobedi u ovoj utakmici. 

Izvor:Youtube/laliga

Ovo su neke od reakcija nakon pomenute situacije ispred kaznenog prostora Reala.

0
0

4 Komentara

  1. Ne vidi se jasno da li je bilo kontakta,tj.da li je Navas nogom zakacio Brasanca…ako jeste,bio bi slobodan udarac i zuti karton jer ga sigurno nije namerno faulirao,bacio se da udari glavom loptu,promasio je i pao na travu.Iz ovog ugla,reklo bi se da je sve cisto.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cist faul i crveni karton za Navasa…lopta je prosla a golman je van sesnesterca i vise nije zasticen kao u njemu i prosto receno udario je Brasanca.

    0
    0
    Odgovori
    • pod 1 – golman nije „zasticen“ u sesnaestercu, nego petercu, zbog njega je i iscrtan taj peterac, samo za to sluzi i izvodjenje golauta
      pod 2 – ravnopravni su igraci, nije brasanac zasticen zato sto je van peterca, tako da ista pravila vaze, nebitno jel golman ili igrac
      pod 3 – navas je izbio loptu glavom, tako da po fudbalskim pravilima ovo je pre faul brasanca nad navasom, bego navasa nad brasancem

      0
      0
      Odgovori
  3. nije sporno da se u spaniji favorizuje madrid preko medija raznim pritiscima, preko sudjenja ali ovde ipak mislim da je navas dotakao loptu glavom i da je sve csito ………… da navas nije dirao loptu glavom ovo bi bio cist crveni karton ……….. ovaj put mislim da nije sudija navukao kao sto inace navlace za real

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter