0
ATP

FOTO: Twitter

INDIJAN VELS: Đoković uz malo muke savladao Edmunda, sledi derbi sa starim znancem (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.17 u 09:20

Najbolji srpski tniser uspešno je započeo svoj nastup u kalifornijskoj pustinji, pošto je u meču drugog kola rezultatom 2:0  (6:4, 7:6 (7:5)), savladao Kajla Edmunda.

Britanac je pružio dobar otpor Novaku Đokoviću, nateravši ga da se dobro pomuči za prolaz u narednu rundu, gde ga čeka Argentinac Huan Martin Del Potro, 

Igra nšeg tenisera dosta je oscilirala tokom ovog meča, ali je u ključnim trenucima ipak bio skoncentrisan i to je bilo dovoljno za prelazak prve prepreke. Nole je tokom prvog seta oduzeo servis protivniku već na startu i to mu je bilo dovoljno da taj set privede kraju s 6:4.

Izvor:Youtube/ATPWorldTour

Ipak da bi ovaj meč završio već posle dva seta Đoković je morao dobro da se pomuči jer je Edmund uspeo da napravi brejk u drugom gemu i u narednom ga potvrdi za vođstvo od 3:0. Tada se drugi reket sveta probudio i brzo vraća brejk smanjivši na 3:2, ali uporni Britanac već u narednom gemu ponovo oduzima servis našem teniseru i došao do vođstva od 5:2.

Međutim Novak je ipak uspeo da ovaj set odvede u taj brejk gde je takođe imao problema, ispustivši početnih 3:0, ali je do krja ipak uspeo da trijumfuje i zakaže duel sa Del Potrom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter