0
Domaći fudbal

BIĆE TO PRAVI SPEKTAKL: Zvezda odredila cene karata za meč sa bratskim Spartakom

Objavljeno: 13.03.17 u 12:17

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je cene karata za predstojeći prijateljski meč sa ekipom moskovskog Spartaka.

Crveno-beli će iskoristiti predstojeću pauzu, usled mečeva reprezentacija, da uzvrate gostoprimstvo brtskom klubu iz Rusije koji ih je ugostio na otvaranju novog stadiona.

Ovaj meč zakazan je za subotu, 25. marta od 18 časova, na stadionu „Rajko Mitić“ a za njega očekivano vlada ogromno interesovanje. Takođe najavljen je veliki broj navijača koji će stići iz Rusije, a obezbeđeni su tv prenosi kako u Srbiji tako i u Rusiji.

GROFU SE ISPLATILO STRPLJENJE: Zvezda dobila još jednog aduta u borbi za titulu! (VIDEO)

Karte za ovu utakmicu su već puštene u prodaju putem interneta, i to preko sajta www.iticket.rs, dok će na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ prodaja početi naredne nedelje o čemu ćemo blagovremeno obavestiti javnost.

Cene ulatnica su sledeće: Za sever će biti potrebno izdvojiti 200 dinara dok će karte za istok i zapad koštati 400, odnosno 600 dinara. Za pogled iz VIP lože koštaće 2300 dinara, a iz VIP galerije i VIP 1 lože i 4000 dinara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter