3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SVE JAČA: Grof dobija veliko pojačanje za nastavak šampionata!

Objavljeno: 12.03.17 u 10:30

Povreda zgloba krilnog fudbalera je sanirana, a slede individualni treninzi i test mečevi.

Imao je Mihailo Ristić peh na pripremama, pa je skoro mesec dana morao da nosi „čizmu“, a posle pregleda vezista je dobio zeleno svetlo da počne sa laganim individualnim treninzima.

Pošto za sedam dana sledi reprezentativna pauza i nema potrebe za žurbom premijerni nastup Ristića u šampionatu moze da se očekuje početkom aprila.

Do tada sledi i par testova među kojima svakako najveću pažnju priivlači meč sa Spartakom iz Moskve na stadionu „Rajko Mitić“, koji je zakazan za 25. mart od 17.00 časova.

Na kraju sezone Ristić napušta Crvenu zvezdu i seli se u Espanjol, a posao je utanačen pre nekoliko dana. Crveno-belima pripada 1,5 miliona evra, plus bonus koji iznosi jos dodatnih 700.000 evra !?

 

0
0

3 Komentara

  1. molim … koje pojacanje … RISTIC … pa on je rezerva – rezerve … ovo se pise i prica da se opravda rad BANKOMATA … za neku navodnu prodaju … za velike pare … secate se onog GRUJICA … veliki uspeh u liverpulu postize jer je za celu sezonu odigrao 60 minuta za (2) drugi tim liverpula … imaju novog glumca ( bice i poslednji ) za iste stvari: MANIPULACIJU, LAZ, PREVARU I PLJACKU … koje crno veliko pojacanje … kad ce u novom prelaznom roku dovesti-kupiti opet novi tim … kako se hvale to vec uveliko rade …

    0
    0
    Odgovori
    • Ah kakvi ste vi glodari proroci…Jos malo pa Baba Vange…Godinama slusam – evo sad ce, bice, damo sto nije, a Zvezda sve jaca…

      0
      0
      Odgovori
    • Opet samomseh Gdk ne zna šta će zgubidan od dosade pa se potpisuje opet sa drugim nickom Anonimni. Duva mu mnogo vetar napolju pa zamlata sedi u 4 zida, čeka nove vesti o Zvezdi. Potrebno je da mu neko dostavi lekarski uput za specijalizovanu ustanovu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter