3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA PRED MEČ SEZONE: Plasman Partizana u rukama crveno-belih, da li će Budućnost proći najbolje (FOTO)

Objavljeno: 12.03.17 u 00:20

Poslednjeg dana regularnog dela ABA lige igraće se verovatno najzanimljiviji duel ove sezone.
Poznati su učesnici završnog takmičenja ABA lige, ali ne i parovi u polufinalu.

U ponedeljak će se znati ko će ići na koga u borbi za Evroligu i trofej Jadrana. Crvena zvezda je sigurno prva, dok je Cedevita obezbedila drugu poziciju.

Situaciju je porazom zakomplikovao Partizan koji je dao šansu Podgoričanima da zauzmu treće mesto i izbegnu aktuelnog šampiona, ali pod uslovom da isti tim savladaju sutra u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ u poslednjem kolu regionalnog takmičenja.

ABA LIGA: Radivojević srušio Partizan, Zvezda sada ‘bira’ rivala u polufinalu

Ukoliko se to desi, u polufinalu će se sastati Crvena zvezda i Partizan, kao i Cedevita i Budućnost. Zvezda i hrvatski predstavnik će imati prednost domaćeg terena, a pod uslovom da tim Dejana Radonjića porazi Budućnost, tako će direktno odrediti svog rivala za polufinale i ‘večiti derbi’ ćemo moći da gledamo tek u finalnoj seriji.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Posto sektasi kazu da su namerno izgubili od Igokeje treba im ispuniti tu zelju da pustimo Buducnost da ih ne razocaramo .

    0
    0
    Odgovori
    • Ако их пустите, очигледно намјештате и друге утакмице. Ал како год урадите, нећу навијати за вас. Па кад год да се сретнемо. И изгубили смо заслужено последњу утакмицу.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter