0
Evropske lige

NAJJADNIJI START SEZONE RAZBESNEO IKARDIJA: Ono što radi Inter Atalanti, blago rečeno, nije humano! (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.17 u 15:56

Fudbaleri Intera dočekali su Atalantu u meču 28. kola Serije A, sa željom da iskoriste prednost domaćeg terena i nekako uspeju da stignu do tri boda koja bi značila i opstanak u borbi za plasman u Ligu Evrope. A onda je na scenu stupio Rafael Toloj…

Krenuo je u 15. minutu Mauro Ikardi kao brzi voz ka golu Atalante, ali tren pre nego što je uspeo da dođe do gola Toloi ga je sa leđa sapleo i tako sprečio da čistu šansu pretvori u pogodak.

Kada je ceo „Đuzepe Meaca“ pomislio da Brazilca očekuje isključenje, sudija Masimilijano Irati je pokazao – žuti karton. Velika greška…

To kao da je pošteno naljutilo Ikardija, koji je uspeo da u narednih devet minuta postigne tri gola i zaradi žuti karton:

 

(Youtube/HB Highlights)

 

(Youtube/HB Highlights)

 

(Youtube/Goal Goal)

Grogiranost rivala dodatno je iskoristio Ever Banega, koji je sa dva gola povećao na 5:0.

 

(Youtube/Stefano Calcio99)

 

(Youtube/Vlad Vlogs)

Za samo 17 minuta, Inter je trećoj odbrani lige dao PET GOLOVA!

Na 5:1 smanjio je Frojer u završnici prvog poluvremena, ali je teško poverovati da Atalanta ima snage da se vrati u utakmicu, nakon ovakvog „nokauta“ od strane Intera:

 

(Youtube/The Alfeers)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter